Om Santoriniweb.com

Vi sammenligner priser på alt som har med ferie å gjøre. På disse sidene vil du finne masse gode tips om hvordan du får mest for pengene når du reiser. Vår filosofi er at en vellykket ferie ikke nødvendigvis avhenger av hvor mye penger du bruker. Det er selve opplevelsene som bør stå i sentrum. Kulturen du møter, folkene, særtrekkene og så videre, er det du husker best, og det du drar nytte av rent personlig. Ikke det dyre hotellrommet!

Samtidig koster det å reise på ferie. Men, om du følger med og vet når fly-, tog- og bussbilletten er billigst, kommer du langt selv på et magert budsjett. Vi ser også på hvordan du sparer på leiebil, rimelige kollektivløsninger, og hvor du kan bo og spise rimelig. Etter hvert kommer det nok sammenligninger av reiseforsikringer, hvilke som er de beste kredittkortene å bruke i utlandet, og mye annet.

Redaksjonen består av mange bidragsytere. De fleste har massevis med erfaring når det gjelder farting land og strand, og noen er i tillegg økonomiutdannet.

Har du tips eller råd du vil dele med våre lesere, kan du sende de inn via kontaktskjemaet. Dersom vi finner innspillene nyttige, kan det godt hende vi lager en sak på de.