Information om Biluthyrning24.se

Biluthyrning24.se har som vision att erbjuda beställning av hyrbilar på ett säkert sätt. På deras portal kommer du att bli erbjuden de lägsta priserna eftersom de jämför kostnaden hos flera olika företag, vilket gör att du får det bästa och mest prisvärda erbjudandet. Bland portalens partners ingår 1 500 uthyrningsfirmor som tillsammans tillhandahåller biluthyrning i fler än 180 länder. Eftersom det finns 60 000 olika destinationer att välja mellan får du bäst överblick om du använder dig av sökmotorn på biluthyrning24.se.

Inga dolda kostnader

När du använder dig av biluthyrning24.se/ slipper du oväntade utgifter. När du använder dig av deras sökmotor får du den slutgiltiga kostnaden för hyresavtalet. Du behöver aldrig betala för tillägg som du inte behöver.

Oavsett om du behöver en bil med GPS eller en barnstol kan du alltid lägga till det när du gör din beställning och du har hela tiden en överblick över den totala summan. När du har gjort din bokning behöver du inte oroa dig över några dolda extrakostnader att betala när du hämtar fordonet hos biluthyrningsfirman.

Försäkring ingår

Till de flesta hyresavtalen genom biluthyrning24.se ingår försäkring och obegränsat antal mil. Det betyder att du inte behöver tänka på att ha någon egen försäkring. Det kan vara besvärligt att sätta sig in i olika länders krav på bilförsäkring och därför är det smidigt att försäkringen ingår, särskilt när du hyr bil utomlands.

Även om villkoren kan variera lite beroende på vilket företag du hyr av, ingår det oftast väg-assistans, krockförsäkring, flygplatsavgifter samt en helförsäkring. Om du har ett avtal där obegränsat antal mil ingår kan du använda bilen hur mycket du vill utan att behöver oroa dig över extra kostnader när du lämnar tillbaka fordonet.

Lätt bokning

Tydliga och användarvänliga hemsidor underlättar och ger dig en smidig shoppingupplevelse. När du betalar krypteras dina personuppgifter och din betalningsinformation för att göra din betalning säker. Du kan även vara säker på att du kommer få ett konkurrenskraftigt pris. Det är få andra sajter som listar lika många biluthyrare som biluthyrning24.se gör.

Användbara tips när du ska hyra bil

För att få så mycket som möjligt för dina pengar lönar det sig att boka din hyrbil i god tid. Om du gör din bokning så fort som dina planer är klara kommer du att märka att priserna är överraskande låga.

De flesta biluthyrningsfirmor har extra låga priser på helgerna. Om du bara har tänkt hyra bil i ett par dagar, kan det därför vara idé att lägga till en helg också. Oavsett får du en bra överblick om du använder dig av biluthyrning24.se. De pengar som du sparar in kan du sedan använda på underbara upplevelser när du reser.

Läs mer om du borde hyra eller köpa bil?

Nöjda kunder

biluthyrning24.se har varit ledande på biluthyrningsmarknaden ända sedan de började 2007. Idag är sajten bland de mest använda hemsidorna för att boka hyrbil.

Flera års erfarenhet av kundupplevelser och samarbete med stora biluthyrningsfirmor har gett dem en expertis inom ett stort urval. Sammantaget ger det en gedigen grund för att kunna ta hand om ett ständigt ökande antal beställningar.

Du kommer att märka att deras kundtjänst med glädje hjälper till om du behöver rådgivning eller hjälp med din beställning. Du kan lätt nå de anställda på biluthyrning24.se eftersom kundtjänsten är öppen 24 timmar om dygnet, året runt.